Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Muilwijk Buiteninrichtingen

Mijn naam is Hendrik Muilwijk, oprichter en eigenaar van Muilwijk Buiteninrichtingen. 

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de buiteninrichting ging enkele jaren geleden één van mijn dromen in vervulling; het starten van mijn eigen bedrijf.

Kwaliteit en het nakomen van de gemaakte afspraken zijn begrippen die bij Muilwijk Buiteninrichtingen hoog in het vaandel staan. We bespreken dan ook het uit te voeren project met u door en maken afspraken over de termijnen en oplevering. Deze worden door ons strikt nageleefd zodat uw droomproject werkelijkheid wordt.

Of het nu gaat om infra, groen, grond of tuinaanleg, bij Muilwijk Buiteninrichtingen bent u aan het juiste adres voor een strakke, goed geregelde en kwalitatieve uitvoering.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren